Creme de corp cu proprietăți exfoliante

corp cu proprietăți exfoliante

Spre deosebire de scruburile granulare pentru corp care trebuie clătite, aceste loțiuni îndepărtează celulele uscate ale pielii și oferă o bunătate hidratantă într-un singur pas. Sunt formulate cu ingrediente exfoliante, cum ar fi acidul glicolic, acidul salicilic și acidul lactic, care despart ușor lipiciul care leagă celulele moarte ale pielii de suprafața pielii (și înfundă foliculii de păr), în timp ce hidratează și întărește bariera pielii. Acest lucru le face cele mai bune creme de corp pentru exfolierea pielii și pentru creșterea nivelului de umiditate.

creme de corp cu proprietati exfoliante

Unele loțiuni de exfoliere pentru corp sunt vizate de o problemă specifică, cum ar fi umflăturile aspre ale keratozei pilare sau „piele de pui” care apar pe brațe și picioare. Aceste formule conțin concentrații mai mari de acizi exfolianți pentru a viza mai eficient umflăturile și pentru a lăsa pielea netedă.

Alții exfoliază folosind ingrediente naturale, cum ar fi bakuchiol, niacinamidă și acid lactic, care înmoaie aspectul texturii aspre a pielii, oferind în același timp hidratare și îmbunătățind elasticitatea pielii. Dacă ai pielea sensibilă, optează pentru creme de corp exfoliante blânde, formulate cu ingrediente liniștitoare precum untul de shea și squalanul pentru a-ți menține pielea calmă.

Creme de corp cu proprietăți exfoliante

Această loțiune de corp exfoliantă este formulată cu acid glicolic 9% pentru a ajuta la reducerea aspectului liniilor fine, a porilor dilatați și a nuanței neuniforme a pielii. De asemenea, conține uleiuri hrănitoare, cum ar fi uleiul de tărâțe de orez, uleiul organic din semințe de merișor și untul de shea pentru a netezi textura pielii și pentru a o hidrata.

Dacă sunteți în căutarea unei loțiuni de corp naturală, non-grasă, cu senzație de lumină, cu un parfum subtil, încercați această cremă de corp hidratantă și exfoliantă de la brandul de îngrijire a pielii curate Necessaire. Conține bakuchiol pentru a netezi și a întări aspectul pielii, precum și vitamine anti-îmbătrânire B3, A și E, cafea verde energizantă și vitamina C care luminează pielea. Conține, de asemenea, unt de shea hidratant și acid hialuronic pentru o piele plină și moale.

O altă opțiune prietenoasă cu bugetul este această loțiune de corp împotriva keratozei pilare de la CeraVe, care oferă echilibrul perfect de exfoliere și hidratare. Acidul său lactic ajută la topirea „cleiului” care leagă celulele moarte ale pielii de suprafața pielii, în timp ce hidratează și întărește bariera pielii cu ceramide și uree.

Alte loțiuni de corp cu proprietăți exfoliante includ această formulă de calmare și hidratare de la brandul de îngrijire a pielii Nursem, care este formulată cu AHA blând și extracte botanice pentru a calma iritația asociată afecțiunii de care suferă multe asistente – piele uscată din cauza spălării necruțătoare a mâinilor. Este infuzat cu un amestec de unt de shea hidratant și acizi hialuronici, precum și uleiuri naturale care protejează pielea, cum ar fi uleiul de jojoba, shea și măsline, pentru a hidrata și a înmuia aspectul pielii aspre și descuamate.

O nouă adăugire la linie, această cremă de corp hrănitoare exfoliază cu ingrediente naturale precum argila caolină și untul de shea pentru a calma pielea și pentru a elimina impuritățile. Formula este infuzată cu ierburi calmante, cum ar fi mușețelul și lemnul dulce, pentru a menține pielea moale, în timp ce adăugarea de particule de exfoliere din argilă rhassoul ajută la lustruirea tenului și la promovarea pielii mai fină și mai moale. Acesta este cel mai bun exfoliant corporal pentru pielea uscată, care nu o va îndepărta de uleiurile sale naturale de protecție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *